Here comes the..mailwoman!

Poştăriţele sunt niste fiinte morocanoase, enervante si mereu grabite. Sunt bune la adus alocatia la usa, dar chiar si asa, raman niste fiinte enervante si morocanoase, foooaartee matinale si care nu au fost invatate sa sune frumos la usa.

Odata ca niciodata, am avut o sonerie draguta care scotea un sunet (relativ) melodios, ca un ciripit de privighetoare(in limita in care o sonerie poate fi asemanata cu o privighetoare). Si postaritele veneau si de-abia atingeau butonul negru de langa usa si privighetoarea ciripea scurt si melodios. Atunci ma trezeam din pat cu aminitirea trilului pasarii-sonerie in minte, fara ca acesta sa se repete intr-un mod agresiv si sa-mi zgandare neuronii inca somnorosi. Apoi deschideam usa si postaritele zambeau si imi inmanau plicuri albe cu numele meu pe ele si ma rugau binevoitoare sa semnez. Ne multumeam reciproc si apoi postarita se muta 2 usi mai incolo atingand usor butonul de langa usa respectiva iar mie nu-mi ramanea altceva de facut decat sa inchid propria usa.

Din pacate, privighetoarea a murit odata cu cateva din circuitele electrice ce aveau grija de glasul ei si in locul ei a venit o sirena renegata de surorile ei cu coada de peste pentru ca in loc sa ademeneasca marinari in mreje, ea provoca tsunamiuri cu glasul ei [mel]odios.  In acelasi timp, planetele postaritelor s-au aliniat intr-un mod fatidic, provocand deviatii comportamentale in randul individelor cu traista mare si plina de plicuri, ziare si bani. Acestea au inceput sa descopere placeri nebanuite in a apasa indelung pe butonul negru de langa usa mea, trezind sirena cea uracioasa cu glas de cizma si implicit pe mine. Ma ridic din pat fara aminitirea tipatului sirenei-sonerie, caci aceasta continua sa zbiere intr-un mod extrem de violent si nu am cand sa mi-o amintesc, fiind o tortura constanta pentru neuronii mei inca somnorosi si deschid usa. O individa care pare foarte ofensata ca sunt in pijamale si ca asteapta de 5.3 secunde la usa, imi tranteste in brate niste hartii si un pix, zicandu-mi sa semnez. In timp ce mai scotoceste prin traista ei mare si veche dupa niste hartoage, imi cere pixul inapoi pe un ton care presupunea ca as fi vrut sa-i fur pixul ei galben si urat. Ii dau pixul inapoi insa imediat ajung sa regret, dandu-mi seama ca ar fi fost foarte bun pentru a-i scoate ochii. In cele din urma se muta 2 usi mai incolo, regasindu-si placerea nebanuita de a hartui urechile oamenilor din respectivul apartament iar mie nu-mi ramane altceva de facut decat sa trantesc propria usa si sa ma intorc in pat, dorindu-mi ca sirena sa nu-mi fi speriat somnul de tot, asa cum facea cu marinarii.

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

 1. liz
  apr. 30, 2010 @ 17:25:52

  oo da:))
  am trecut de faza asta..renunt la sonerie pe weekend:))
  foarte realxant sa stii. :>

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: