Ca la noi, la nimenea!

„Bună ziuă, dragii mei sinistrati afurisiti si pacatosi! Sa nu credeti ca puteti sa ma prostiti pe mine! Chiar daca n-am fost prezent si am vreo doua duzini de declaratii care va absolva de orice vina, eu stiu prea bine ce ati vrut voi sa faceti!  Azi, zi de JOI, ati vrut sa sabotati ora de fizica de VINERI si v-ati transformat in fluturi care produc uragane, desurubeaza si defileteaza 2 randuri de infiletari ale sfintelor calorifere si inunda o treime din sfantul corp D! Daca dupa apa clocotita bagam in calorifere apa rece, e imposibil ca tevile de pe vremea raposatului Cetateanu sa cedeze. Voi sunteti vinovati, pacatosilor!”

Cam asa a incercat stimabilul domn director sa ne sensibilizăze azi, dupa ce clasa noastra a intrat, literalmente, la apa. Dar nu-i bai, noi il iubim oricum. La urma urmei, dupa un dus revigorant si plin de andrenalina sub cascada Niagara varianta imbunatatita cu apa direct din canalizare, o baie de soare in fata grajdurilor e binevenita, nu?

Totusi sa recunoastem: inafara caietelor ‘plouate’  dupa care suferim cu totii si a mirosului incantator in care ne vom petrece ziua de maine, nu prea avem de ce sa ne plangem. Ore nu facuram, populari deveniram. Venea lumea la grajduri mai ceva ca la circ. Exponatele: 9A-istii, bineinteles. Organizam si sesiune de autografe, la cererea publicului, sa stiti.

Intrebare: am fi primit puncte bonus la medie daca ne-am fi donat apa caloriferului pentru stingerea incendiului gimnazistilor???

P.S. Pentru cei care au vazut doar „DUPA” , nu si „IN TIMPUL” :

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

 1. liz
  apr. 15, 2010 @ 21:39:42

  pai sa stii ca trebuia sa primim! cum spuneam..unde e incendiu o punem pe oana langa un calorifer si s-a rezolvat treaba!
  dar, cum spui si tu, ne-a facut vedete? :))))
  unde se mai strangea lumea ca la noi, hăăă? :)))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: